My Vodafone (AL) Mod Apk (Unlimited Money) 4.5.0.0

My Vodafone (AL) Mod Apk (Unlimited Money) 4.5.0.0

10.0 (11207)Apps, Tools

Description of My Vodafone (AL) Mod Apk (Unlimited Money) 4.5.0.0 for PC / Windows

My Vodafone AL Mod Apk Unlimited Money 4.5.0.0

My Vodafone (AL)MOD APK is a popular and entertaining Tools, which is based on your request. Its latest update with the mods to download and ahead of you! The My Vodafone (AL), which has been downloading 1,000,000+ downloads to date, is one of the most popular Tools games.

11207

Vote

10.0

Rating

1,000,000+

Download

 DOWNLOAD MOD APK

Requirement
Android 4.4+
Rating
10.0
Reviews
11207
App Version
4.5.0.0
Language
English
Downloads
1,000,000+
Developer
N/A
Update
2020-02-12
Ganre
Tools

My Vodafone (AL) game screenshots:

My Vodafone (AL) 4.5.0.0 screenshots 1

My Vodafone (AL) Playstore Description: My Vodafone sigurisht që të jep kontroll të plotë dhe të detajuar të përdorimit të numrit tënd për minutat, SMS, internet të paketës, balancës apo shpenzimeve / faturave të tua mujore… por falë ridizenjimit të tij të ofrojmë një eksperiencë më të mirë navigimi.

Kontrolli i shpenzimit të paketës ndodhet në faqen kryesore të aplikacionit dhe vlerat e njësive të komunikimit të paketave shfaqen të agreguara – mjafton të klikosh në to për të parë detajet. Mund të personalizosh aplikacionin duke vendosur emrin/pseudonimin, të zgjedhësh një foto për profilin tënd dhe ne të përshendesim me emrin që ke vendosur ti, madje në varësi të orës së ditës personalizohet edhe imazhi i aplikacionit.

Gjithashtu My Vodafone vazhdon surprizon me dhuratat e rezervuara për ty nga Vodafone Happy, bonuset e internetit me #gigaday apo #gigaweekend dhe bonuset nga rimbushja.

My Vodafone duhet të jetë përditshmëria jote.

My Vodafone ensures full and detailed control of your bundle’s components’ usage (voice, SMS, internet), your balance and charges/ monthly bills.
Thanks to redesign we can assure you a better journey experience. Now the bundle consumption is easily tracked in the home screen while components’ values are aggregated; you just click on it to get full details.

You may personalize the app by choosing a nickname and a profile picture and we will greet you accordingly; furthermore the app background changes automatically on day and night basis.

In addition My Vodafone reserves surprises for you under Vodafone Happy, data bonus from #gigaday and #gigaweekend and bonuses from recharge.

My Vodafone is your daily deal!
Heart Box fito deri në 100GB!!! Mblidh zemrat dhe shkëmbei ato për akoma më shumë GB!!!

What’s New/Update: